За седми пореден път, през месец януари 2016 г.,  ще отвори врати традиционният за Консултантска къща „Дарби” Магазин за езикови ваканции. Магазинът ще работи в периода 18 януари – 19 февруари 2016 г и ще предложи атрактивни намаления по нашите езикови програми. Подготвили сме предложения, които гарантират едно незабравимо лято.

По време на Магазина всички езикови ваканции с пътуване в група ще бъдат с 3% намаление. За лятото на 2016 г. сме подготвили 6 такива програми. Тази година една от най-атрактивните ни програми с пътуване в група е тази провеждаща се в Bentley University, Бостън. Тя е за деца от 8 до 16 г и включва по 20 уч. часа занимания по английски език и запознаване с американската култура.

Друго интересно предложение за лятото е груповата ни програма в Дъблин, Ирландия. Тя също комбинира обучение по език и работа по проекти, свързани с ирландската култура. Провежда се в University College Дъблин и е за деца от 11 до 17 г.

За децата, които желаят да се докоснат до великолепието на традиционна Англия предлагаме следните програми:

  • St. Mary’s School, Аскъття е за деца от 7 до 12 г. Предлага занимателна програма по английски език редуваща се със спорт и екскурзии.
  • Royal Holloway University of London – за тийнейджъри между 12 и 17 г. Дава възможност за разнообразни образователни екскурзии в английската столица.
  • Oxford Brookes University– програмата е също за деца между 12 и 17 г., които желаят да изучават английски език и да се насладят на неповторимата атмосфера на град Оксфорд.

И трите програми са с 3% намаление до 19 февруари 2016 г.

Малта също е едно от атрактивните ни предложения за групова езикова ваканция като за следващото лято предлагаме две дати за различните възрастови групи:

  • От 26 юни до 10 юли 2016 г за деца от 8 до 13 г.
  • От 14 август до 28 август 2016 г. за деца от 14 до 17 г.

Програмата се провежда в Гзира и набляга върху развитие на умения за говорене – правят се ролеви игри, викторини и др.

Родителите, които предпочитат децата им да пътуват индивидуално също ще получат отстъпка по време на Магазина. Индивидуалните ни програми във Великобритания са с отстъпка от 50 до 300 лири. Така например приключенска езикова ваканция в Брайтън е с отстъпка от 225 лири, програмата по Управление и лидерство е с отстъпка от 137 лири при записване за 2 седмици, а подготвителната ни програма за кандидатстване в британски университети е с отстъпка от 147 лири.

Ето и част от другите ни програми с отстъпка:

  • Оцеляване в планината – отстъпка от 220 GBP при записване за двуседмичен курс
  • Картинг академия – отстъпка от 250 GBP при записване за двуседмичен курс
  • Езикова ваканция в пансионатното училище Lancing College - отстъпка от 215 GBP при записване за двуседмичен курс;
  • Академична програма в Дикър - отстъпка от 245 GBP при записване за двуседмичен курс;
  • Фото и филмова академия - отстъпка от 220 GBP при записване за двуседмичен курс;

За изучаващите немски език, отстъпките по време на Магазина варират от 50 до 100 евро. Препоръчваме Приключенската ни програма в Баварските Алпи. Тя е за деца от 12 до 17 г и ако запишете детето си за начална дата 19 юни 2016 г., ще ползвате отстъпка от 100 евро.

Всички програми, участващи в Магазина, можете да разгледате ТУК.

 

За повече информация: тел. 02/988 10 82 или на имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com