За всички родители, които се притесняват да изпратят децата си в чужда държава сами, Консултантска къща „Дарби” предлага специализирани езикови програми за родители с деца. В тези програми и децата, и родителите имат часове по английски език, а следобедите имат организирани общи мероприятия.

Такава програма предлага британското пансионатно училище Moreton Hall. То е разположено в красива провинциална местност на около 1 час от Бирмингам, Ливърпул и Манчестър.

Програмата за деца и родители включва изучаване на английски език с различна интензивност и следобедни занимания. Родителите могат да избират между 20 учебни часа обучение на седмица и курс, акцентиращ върху британската култура и начин на живот, с преподаване на английски език 5ч. седмично. Следобедите са предвидени за екскурзии, срещи с деца от Великобритания или спортни занимания в училището – плуване, фитнес и др. На децата се предлагат две програми, съобразно възрастта им – за деца от 4-7г., обучението включва 3ч/ден обучение по език с квалифициран педагог и занимания по плуване с инструктор. Децата от 8-13г. се разпределят по групи според нивото им на владеене на английски език. Обучението също е по 3ч/ден в съчетание с плуване, уроците са интерактивни и забавни, развиват умения за говорене, четене, слушане и писане.

Има възможност и за семейна програма в дома на преподавател. Програмата е възможна в различни градове в Англия: Бристол, Бат, Девън, Оксфорд, Лийдс, Манчестър, Ливърпул, Саутхемптън, а също и в Уелс и Шотландия. Обучението в нея е индивидуално, като часовете се разделят – например 10 часа индивидуално обучение за детето и 5 часа индивидуално обучение за родителя.

Освен в Англия, Консултантска къща „Дарби” предлага семейни програми в Малта и Малага. В Малта обучението на децата се провежда в малки групи, а родителите могат да избират между стандартен и интензивен курс на обучение. В Малага програмата за родители с деца се провежда в престижно частно училище, намиращо се в близост до университета. Децата могат да изучават английски или испански език, а следобедите им са ангажирани с разнообразна спортна и развлекателна програма заедно с другите деца в кампуса: футбол, баскетбол, каране на сърф, водни спортове на плажа, езда и др.

Ако се интересувате от тези и други възможности за езикови програми за родители с деца, не се колебайте да ни потърсите на тел.02/988 10 82 или ни пишете на имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com