Промоционално предложение!

Възползвайте се от атрактивното предложение на Консултантска къща „Дарби” за семейна езикова ваканция в слънчева Малага, Испания: програмата е предназначена за четиричленно семейство – двама възрастни и две деца. Децата посещават часове по английски или испански език преди обяд, а в следобедните часове имат развлекателна програма: практикуване на различни видове спорт: футбол, голф, тенис, езда, водни спортове на плажа или екскурзии. Програмата на децата започва от 09:30 ч. и продължава до 18:30 ч. През това време родителите имат свободна програма.

Семейството се настанява в самостоятелни и модерно обзаведени апартаменти, които се почистват ежедневно. Те са с напълно оборудвана кухня, безжичен интернет и се намират в близост до училището или на 5 минути пеша от плажовете на Малага. За децата са предвидени три хранения дневно в училището. По желание, цялото семейство може да се храни там срещу доплащане. Може да разгледате апартаментите на клипа по-долу!

 Двуседмичната семейна програма е на цена от 2 900 евро за цялото семейство. Цената е промоционална и важи само в периода от 27 юни до 29 юли 2016 г. В цената е включен и трансферът от и до летището в Малага.


За повече информация се обадете на тел.02/988 10 82 или ни пишете на имейл: sledu@darbi.eu

 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com