Може би един от най-трудните за изучаване езици е немският. Със своите специфичности в произношението и овладяването на граматичните правила, той е предизвикателство за тези, решили да се занимават с изучаването му. За тях особено полезен би бил един езиков курс в Германия, по време на който ще могат по-лесно да проговорят езика и да затвърдят знанията си.

Консултантска къща „Дарби” предлага такава езикова програма в Берлин. Тя се провежда през цялата година и е подходяща за хора на различна възраст и на различно езиково ниво. Курсовете започват всеки понеделник като няма ограничение на продължителността – зависи от личните предпочитания и възможности.

Езиковото училище, което е партньор на „Дарби”, е основано през 1983 г. и всяка година в него се обучават около 1 600 курсиста от над 60 различни националности. Акредитирано е от Сената на Берлин и Министерство на образованието, Швеция, изпитен център е за TestDaf и telc B1.

Намира се в историческата част на Берлин, в Prenzlauer Berg. Заема 6 внушителни сгради, в които се помещават класните стаи, апартаменти за настаняване, хотел и ресторант. Предлага стандартни и интензивни езикови курсове с по 20 или 30 уч. часа на седмица, курсове за подготовка за TestDaf, бизнес немски, индивидуално обучение и др.

За курсистите се организират и социални мероприятия като вечери, срещи, филмови прожекции, в които освен да комуникират помежду си, могат да се запознаят с местните и да научат повече за езика, културата и начинът им на живот.

Ако желаете да обогатите преживяването си, препоръчваме Ви да резервирате настаняване в хотела към училището – Oderberger. Той е част от кампуса и се помещава в наскоро реновираните градски бани – сграда, обявена за паметник на културата. Хотелът е признат от английският вестник The Guardian за „Най-добрият достъпен бутиков хотел в Европа”.

За повече информация и записване: тел. 02/988 03 40 и имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com