Новата учебна година е на прага ни. Нека пожелаем на всички български ученици, избрали да продължат своето образование в пансионатни училища в чужбина успех.

Сега е времето да започнете процеса по кандидатстване в такива училища за учебната 2016-2017 година. Най-нетърпеливите вече избират къде да кандидатстват. Тези, които са избрали училищата подават регистрационни формялари, а някои държат вече приемни изпити. Процеса по кандидатстване ще продължи до края на учебната 2015-2016 година, но колкото по-рано започнете с подбора на училища, толкова по-добре.

Както всяка година  голям брой пансионатни училища предоставят възможност за стипендии за българските ученици. Размерът на стипендиите достига 50% от годишната такса и е непосредтствено свързан с успеха на кандидата  и неговото представяне на изпитите за стипендия. В началото на календарната 2016 година някои училища ще организират конкурси за стипендии. 

Ако желаете да научите всичко за пансионатните училища в чужбина и за процеса на кандидатстване в тях , а така също и за предлаганите стипендии за средно образованиe, можете да се обадите на телефон 02/988 19 82 или  0888/696 118 за насрочване на среща-консултация в офиса на Консултантската къща Дарби или да пишете на електронен адрес: n.hristova@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com