Безплатна регистрация ТУК

Имате дете на подходяща възраст и сте решили да продължи образованието си в училище в чужбина?
Посетете специализираното изложение за средно образование в рамките на проекта „Отворени врати за образование в чужбина”.

За 6 поредна година на 22 октомври 2016 година отваря врати специализираното изложение за средно образование в чужбина. Изложението ще се проведе в София, хотел Радисън от 11 до 18 часа.

Основната цел на изложението е родители и деца да получат информация от училищата, представени на изложението , а също така и професионална безплатна консултация от консултантите на организатора на изложението – Консултантската къща за образование в чужбина „Дарби”. Консултацията ще даде възможност за запознаване с видовете образователни системи и сравнителната им характеристика; с видовете училища; с финансовите им параметри; със сроковете за кандидатстване в тях и с много друго за средното образование по света. Родители и деца ще имат възможност да научат кои са топ дестинациите за езикови ваканции в чужбина и ще получат 5% отсъпка за ранно записване.

По време на изложението ще бъде предложена допълнително и богата съпътстваща програма в „Училището за родители” – представяния на училища, семинари на различни теми от средното образование, възможност за безплатна проверка на нивото на владеене на английски език, а така също и конкурси за стипендия в някои английски пансионатни училища.

Регистрирайте се безплатно ТУК!

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com