Шестима ученика от английското пансионатно училище Cardiff Sixth Form College, спечелиха регионалните състезания на конкурса за космически дизайн на НАСА, проведен в университета "Суонзи". Амбициозните ученици посетиха лабораторията "Ръдърфорд Епълтън" в Оксфордшир, която включваше обиколка на ISIS Neutron и Muon Source, както и семинар по астрология с един от ключовите инженери. 

Учениците Гарет Колиър и Глен Хокинс присъстваха на конференцията на световните лидери в Империал Спрингс за глобалното управление с дискусии, водени от Бан Ки Мун и лидерите на националните правителства.
С успех се окичиха и още двама ученика- един ученик спечели "Кеймбридж Блу", а друг получи титлата "Point of light" (точка на светлината) от министър-председателя Тереза Май. Беше организиран фантастичен работен ден в British Airways, а дебатиращите в Кардиф постигнаха много успехи както в състезанията по дебати в Бирмингам, така и в университета "Суонзи".

Ако искате да научите повече за това пансионатно училище и за начините на кандидатстване в него, можете да пишете на e-mail: sledu@darbi.eu или да се обадите на тел.02/988 10 82.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com