Leicester International Pathway College (LIPC) предлага курсове за международни студенти, които не са успели да покрият всички критерии за директен прием в De Montfort University (DMU).

Курсовете в LIPC са проектирани така, че да дават възможно най-добра подготовка за живота в DMU и при успешно завършване студентите получават гарантирано място в избраната от тях специалност. Малките групи и опитните преподаватели гарантират отличното академично преподаване и необходимата подкрепа при адаптиране към новия живот.

Кампуси и съоръжения

DMU прави значителни инвестиции, за да превърне кампуса си в един от най-добрите в Обединеното Кралство / Англия. 

£136 милиона са предвидените инвестиции за трансформиране на кампуса в периода 2013-16 година.

Много курсове използват професионално оборудване и студийни пространства за обучението на студентите.

Базата на LIPC е разположена в сърцето на кампуса на DMU. Съчетанието на удобни класни стаи, рецепция и административни офиси, формира перфектното място, където международните студенти да получат подкрепата, от която се нуждаят. Всички съоръжения в кампуса са съвсем близо до студентите, а само на няколко минути пеша се намират кафетата, ресторантите и магазините в центъра на Лестър.

Стипендии

DMU и LIPC с удоволствие предлагат голям брой стипендии за заслуги в помощ на талантливите студенти. Студентите получават стипендиите като отстъпка от учебните си такси за втората година в De Montfort University.

Настаняване

LIPC и De Montfort University полагат сериозни усилия да осигурят на студентите си висок стандарт на настаняване. Цялостното преживяване на студентите в университета изисква сигурна и удобна жизнена среда.В тази връзка се предвидени стаи в общежитието на  De Montfort University специално за студентите на  LIPC.

Студентите могат да избират между спални със самостоятелни и със споделени бани. Цените варират между 99 и 119 британски лири на седмица.  

Курсове

International First Year (IFY)

Студентите започват първата година от избраната си специалност в De Montfort University чрез Leicester International Pathway College (LIPC). След завършване на курса, продължават директно във втората година на избраната специалност.  Курсът е проектиран специално за студенти, които покриват част от изискванията за прием в DMU, но имат нужда от допълнителна подготовка, започвайки бакалавърската си степен.Обучението може да се финансира със студентски кредит.

В момента този курс се предлага в два факултета: 

  • Бизнес и Мениджмънт
  • Инженерни и Компютърни науки

International Incorporated Master (IIM)

IIM е подходяща за студенти, които имат HND или бакалавърска степен, но не покриват напълно изискванията за директен прием и имат нужда от съдействие в академичните или езиковите си умения и свикване с академичния живот в Обединеното Кралство.  

Този курс се предлага в следните факултети:

  • Бизнес и Мениджмънт
  • Инженерни Науки
  • Изкуства и Дизайн

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com