В последните години възможностите за обучение в Дания предизвикват все по-голям интерес у българските младежи, които търсят качествени програми на английски език в добре развита икономически и социално държава. Липсата на такси за обучение в страната на Андерсен също е сред главните причини за все по-голямото търсене на бакалавърски и магистърски дисциплини там. Ако и Вие сте сред кандидат-студентите за Дания, не забравяйте, че крайните срокове наближават -1 март за магистри и 15 март за бакалаври.  
 
Тече и активното кандидатстване в Холандия – страна, която е неизменно е в топ 3 на най-добрите образователни дестинации по съотношение качество-цена.Поради сравнително ниската годишна такса за обучение - 1984 евро за 2016-2017 и разнообразието от възможности на английски език, Ниската земя е сред най-желаните дестинации за българските младежи. Март месец е срокът за кандидатстване в много от най-престижните университети в страната, където има много желаещи, а ограничен брой места за прием.

За повече въпроси и подаване на документи, можете да се обърнете към  „Дарби” – Вашият гид в света на висшето образование.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com