18 § 20 май 2016 – Тренировъчен камп ДАРБИ

За втора година „тренировъчният камп” на ДАРБИ, дава възможност за начало на кандидатстването в университет достатъчно рано, за да не изпуснете нито една добра възможност за прием и да сте готови за всичко, което Ви предстои!

Ако сте 10 или 11 клас можете да придобиете ценни практически умения за процеса на кандидатстване в университет, ако се включите в подготвителния камп организиран от ДАРБИ.

КОГА? – 18 и 20 май 2016
КЪДЕ? – офисите на ДАРБИ в цялата страна
КАКВО ДА ОЧАКВАТЕ? – Програмата на тренировъчния камп на ДАРБИ включва практически занимания в помощ на подготовката Ви за кандидатстване в университет.

В програмата са включени следните дейности:

  • Кариерен тест – попълнете своя кариерен тест в тренировъчния камп, за да научите повече за себе си и да определите най-подходящите сфери за професионално развитие.
  • Мотивационно писмо – в рамките на заниманието всеки ще изготви правилната структура на своето мотивационно писмо, за да направи максимално ефективно кандидатстването си.
  • IELTS тестуване – кандидатстването в чужбина изисква сертификат. Проверете нивото на познанията си чрез диагностичен тест и обсъдете с преподавателите на ДАРБИ, каква допълнителна подготовка Ви е нужна за достигане на желания резултат!
  • Избор на университет – научете кои са основните правила при избор на университет. Изградете стратегията си за кандидатстване с помощта на консултантите на ДАРБИ!
  • Силните страни на обучението в Европа – чуйте препоръките на самите университети!
  • Споделено от вече приетите студенти – студенти в различни чуждестранни университети разказват за личния си опит в кандидатстването и обучението зад граница.
  • Учебни такси, стипендии и разходи за живот в различните европейски държави – какво да очаква и какво да предвиди всеки кандидат-студент, по отношение на възможностите за финансиране на обучението в чужбина.

Регистрирай се

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com