Подготовка за изпити TOEFL & SAT I
Предлагаме също ИНДИВИДУЛНА ПОДГОТОВКА по график, съобразен с предпочитанията на курсиста.

Продължителност на курса: 72 академични часа (40 часа Critical Reading & Writing Skills + 32 часа математика).

Курсът е практически насочен и цели да впрегне езиковите и математически умения на учениците в справянето със специфичния формат на SAT I. Работата върху оптимален брой тестове, комбинирана с обсъждане на най-успешните изпитни стратегии, позволява на кандидатите съществено да подобрят знанията си по академичен английски език, необходим за университетските програми в чужбина и България.

SAT I се състои от 2 части:

  1. Езиков тест: покрива аналитично четене и писмени умения, както и писане на есе. Съдържа разнообразни видове въпроси. Ученици с вече добро владеене на английски език ще преговорят и надградят познанията си по академичната и литературна лексика, заложена в изпита. Ще се работи и по уменията им да изграждат добре организиран текст.
  2. Математика: тества познания по алгебра и геометрия (използването на калкулатор е позволено). Въпросите могат да бъдат както затворени, така и отворени. Експертите на Дарби ще запознаят учениците с всички необходими математически термини и ще разкрият най-ефикасните изпитни техники.

Посетете и официалния сайт на институцията, провеждаща изпита: www.collegeboard.com

Екипът на Дарби съветва всички кандидати за SAT I да се явят на пробен SAT тест за определяне на реалното им ниво на владеене на английски език.

За повече информация и записвания:

тел.: 02/ 983 38 19 или 0878/ 696 113
e-mail: language@darbi.eu 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com