Мога ли да уча в ГЕРМАНИЯ или АВСТРИЯ с ниско ниво на немски език? Да, ето как!

Много често зрелостници решават къде да продължат висшето си образование едва в 12 клас. Тъй като Германия и Австрия са страните, които предлагат едни от най-атрактивните програми в Европа като съотношение цена - качество, често са предпочитани от българските кандидат-студенти.
Не рядко се  оказва обаче, че учениците не владеят немския език на ниво, което да им позволи да покрият международен сертификат по немски език, достатъчен за директен прием в университет.
В този случай могат да изберат опцията за подготвителна година преди към университет. В рамките на тази година студентите могат да надградят нивото си на немски език от B1 до C1, като изучват само езика.
Условието да бъдат допуснати е да се представи Goethe Zertifikat B1 или ÖSD B1.
За тези кандидати е предназначен нашият подготвителен КУРС ПО НЕМСКИ ЕЗИК за кандидат-студенти, който стартира от 21 ноември и ще се проведе в рамките на 4 месеца.
Обучението е дистанционно и е организирано във виртуална класна стая, което позволява включване на кандидати от цялата страна.
Занятията са в реално време в събота и неделя и ще се водят от опитен преподавател - филолог.  Завършилите успешно курса ще могат да се явят на изпит в края на март 2021 и така да спазят сроковете за кандидатстване за подготвителна година в университета, който са избрали.

Курсът е предназначен за ученици, които изучават немски език като втори чужд език в гимназията и са в 11 или 12 клас през учебната 2020/2021 г.

Ако не сте изучавали немски език, можете да се включите в предстоящата подготовка от A1 до B1 от пролетта на 2021 г. /за ученици в 10 или 11 клас през учебната 2020-2021г./
Всички курсисти ще бъдат индивидуално консултирани за конкретните възможности за избор на университет и процедура за кандидатстване напълно безплатно!
За повече информация:
ЕЦ ДАРБИ София
тел.: 0878 696 113
e-mail: language@darbi.eu
ЕЦ ДАРБИ Варна
тел.: 052 632 001
e-mail: officevarna@darbi.eu 
ЕЦ ДАРБИ Плевен
тел.: 0879 880 781
e-mail: officepleven@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com