Курсове по английски в условия на пандемия
Заплахата от COVID-19 промени стереотипите в почти всички сфери; образованието също спешно трябваше да се дигитализира. Но ако през пролетта на 2020 процесите протичаха повече или по-малко хаотично и стресът за преподаватели и ученици бе огромен, натрупаният опит позволи да се осъзнаят и прилагат все по-адекватно предимствата на дигиталното обучение.
Специалистите от Езиков център Дарби успяха да адаптират учебното съдържание и резултатите от обучението в онлайн среда вече не се отличават от резултатите на курсистите, преминали през класическия присъствен метод на обучение. Съвременните програми за визуална конферентна връзка осъществяват непосредствен контакт между преподавател и курсисти. Те позволяват включването на допълнителни аудио и видео материали, а освен това всичко, написано от преподавателя върху бялата дъска в процеса на урока, се записва автоматично.
Всички курсове в дистанционна форма на обучение се провеждат по график, в реално време, като курсистите получават и съответния учебен комплект на хартия  преди старта на занятията. А при сертификатната подготовка за IELTS, всеки курсист има  възможност  да направи 20 часа допълнителни бонус  упражнения по компонентите Listening и Reading, индивидуално, на място в учебната база на центъра, като тренировка за предстоящия изпит и без риск за здравето си.
Финалните изпити в края на всеки курс на обучение могат да се проведат присъствено (ако обстановката го позволява) или чрез платформата Exam.net.
През втория семестър на настоящата учебна година Езиков център Дарби предлага дистанционно обучение в курсове по общ английски за всички нива, разговорен английски и курсове за подготовка за сертификат IELTS.
Специално за IELTS има вариант за онлайн обучение за компонентите Writing и Speaking, при което всеки работи самостоятелно с учебното съдържание в онлайн платформата, но обучението включва проверка на 11 писмени работи – по всяка една от ключовите теми и провеждането на 3 онлайн интервюта от опитен преподавател.
Тези, които предпочитат индивидуалната форма на обучение, могат да договорят график в предпочитано от тях време, а учебната програма ще бъде подготвена спрямо индивидуалните им потребности.
Ако сте решили да подобрите знанията си по английски – не се колебайте, свържете се с нас, за да направите безплатен тест за определяне на ниво и се включете в подходящия за вас курс.
Зa повече информация може да се свържете с консултантите от Езиков център ДАРБИ:

ЕЦ ДАРБИ СОФИЯ
0878 696 113
language@darbi.eu 

ЕЦ ДАРБИ ВАРНА
052 632 001
officevarna@darbi.eu 

ЕЦ ДАРБИ ПЛЕВЕН
0879 880 781
officepleven@darbi.eu 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com