Новости при изпита за IELTS

Кандидатите за най-универсалният кандидат-студентски сертификат IELTS до скоро можеха да избират между класически (на хартия) и дигитален вариант за явяване на изпит в Британски съвет.

Считано от 1 юни изпитът в София ще се провежда само в компютърен вариант, като изпитни дати има поне веднъж седмично. Резултатите са готови след около седмица.
Вече има възможност и за повторно явяване с цел повишаване на оценката само на един от компонентите от изпита. Условието е, кандидатите да са положили цялостен изпит в компютърен вариант, в рамките на не повече от 60 дни преди избраната дата за повторно явяване.
Издава се удостоверение към вече издадения сертификат с новата оценка на съответния компонент. Цената на този тип изпит е 282 лв (таксата за изпит на всички 4 компонента е 448 лв).
В ЕЦ „Дарби“ можете да разчитате на отлична подготовка за изпита,  съобразена със стартовото ви ниво на владеене на езика, което се определя с полагането на диагностичен IELTS тест.
Планираните летни подготвителни курсове са супер интензивни в група от 4 до 8 курсисти. Провеждат се в рамките на 2 седмици, като занятията са всеки делничен ден от 9:30 до 14:00 ч.
Стартовите дати са съответно: 1 юли, 15 юли, 29 юли, 12 август и 2 септември.
Като IELTS партньори на Британски съвет можем да ви регистрираме за избраната изпитна дата.
Графиците на всички предстоящи подготвителни курсове за IELTS можете да видите тук.
За повече информация и записвания – тел 0878 696 113; language@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com