От 15 юни 2017 стартира новият етап от Програмата за развитие на човешките ресурси на Агенцията по заетостта , съвместно с Европейския социален фонд. За повишаване на своята квалификация имат право да кандидатстват лица с основно и средно образование, които работят на трудов договор. Избраните от тях курсове ще бъдат финансирани с ваучери от Агенцията по заетостта, които ще покриват 85% от стойността на обучението, останалите 15% се заплащат от курсистите.

Езиков център Дарби е одобрен Доставчик за обучение по английски език в раздела „ Ключова компетентност 2 „ Общуване на чужди езици”. Планираните курсове по английски език покриват 3 нива на владеене на езика, съгласно Европейската езикова рамка, които се усвояват за 304 учебни часа. Цената на обучението е 700 лв, от които курсистите ще трябва да заплатят 105 лв, а остатъкът от сумата – в размер на 595 лв ще бъде осигурен под формата на поименни ваучери от Агенцията по заетостта.

Какво трябва да направите, ако отговаряте на условията и искате да изучавате английски език в рамките на тази програма:

1. Кандидатствайте онлайн, като подадете заявление онлайн или на хартия . Eлектронното заявление може да намерите тук. Подробна информация по проект „Ваучери за заети лица” и образец на Заявление на хартиен носител може да намерите тук.

В 14-дневен срок следва да получите отговор дали сте одобрен.

2. Проверете на какво ниво владеете английски език към момента, за да знаете от кое ниво е добре да стартирате. За целта: пишете на language@darbi.eu, като ни изпратите Вашето име и телефон за връзка. Ще получите данни за достъп до нашата онлайн платформа, където можете да направите БЕЗПЛАТЕН онлайн тест, който ще опредили нивото и курса, който да изберете.

3. Вземете от съответното Бюро по труда документа, който удостоверява, че сте одобрен за участие в програмата – той ще ви трябва, за да се запишете в курс.

4. Заповядайте в нашия офис, за да обсъдим вариантите за предпочитан график за провеждане на обучението и да попълните заявление за записване.

Защо да учите английски в ЕЦ Дарби:
1. Гарантираме високо качество на обучението – Дарби е единственият от езиковите центрове в страната притежател на Платинен статут по IELTS партньорска програма на Британски съвет и всички преподаватели тук са професионалисти.

2. Групите са малки – до 10 курсиста.

3. Учебната система, по която ще се обучавате, е Life на National Geographic - за нива от А1 Beginer до B2 Upper Intermediate - учебник + DVD, които са включени в цената на обучението.

4. Учебната ни база се намира в центъра на столицата – на пл. „Св. Неделя”, 4 , непосредствено до метростанция „Сердика”, а също в градовете Варна и Плевен.

5. Имаме опит в обучението на възрастни – обучените до момента курсисти по програмите „ Аз мога ” и „ Аз мога повече” са над 320 и всички те са удовлетворени от постигнатия резултат.

За въпроси и допълнителна информация можете да ни пишетe на language@darbi.eu или да ни се обадите на тел. 02 983 38 19 или 0878 696 113

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com