Ако искате да проверите каква оценка бихте получили, ако се явите на изпит за сертификат IELTS, включете се в нашата изпитна сесия IELTS MOCK Exam на 25 ноември от 9.30 до 13.30 ч. в учебната ни база на пл. „Св. Неделя”4, София.

Пробният изпит в Езиков център Дарби обхваща всички компоненти – Listening, Reading, Writing и Speaking и се провежда от нашите преподаватели, чиито критерии за оценяване не се различават от критериите, прилагани на официалния изпит. Средният успех на подготвените в нашия център кандидати за последните 10 години е между 7,0 и 7,5; като статистиката показва съвпадение на оценките от пробните изпити, проведени при нас и тези, получени на изпита в Британски съвет. Така че – ако вече се подготвяте за изпита и искате „да си сверите часовника”, заповядайте при нас.

Допускането става след предварително записване на language@darbi.eu . Цената е преференциална - 40 лв, заплаща се непосредствено преди провеждане на изпита и включва симулация на изпита, както и индивидуална консултация с анализ на резултатите и допуснатите грешки.

Резултатите от изпита, заедно с коригираните писмени работи, ще бъдат предоставени до 30 ноември. А графика на предстоящите подготвителни курсове, можете да видите тук.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com