Консултантска къща „Дарби” е водеща институция в сферата на образованието в България. Сред многообразието от услуги, които предлагаме са: подбор и кандидатстване за средно и висше образование в чужбина, курсове и езикови ваканции в чужбина. Част от дейността на Консултантска къща „Дарби” е и да създава възможност за надграждане на педагогическите и професионалните квалификации на преподавателите.

Отправяме покана към всички преподаватели, работещи за развитие на езиковите компетенции на ученици, за следващия семинар, който организираме, на тема:

“Designing Classroom Materials”

In this talk, we will look at different ways in which we can unlock the potential of songs and authentic audio and video materials to get the most from them. We will offer hints and tips on creating classroom activities that motivate learners and inspire effective language acquisition, and on adapting authentic audio texts and videos for different language levels.

Лектор: Цветанка Черногорова – дългогодишен университетски преподавател по английски език, понастоящем преподавател в Дарби Езиков център и Darbi College, притежател на сертификат DELTA.

Искрено се надяваме нашата покана да предизвика интереса на учителите. И в бъдеще ще се радваме да продължим традицията на подобни регулярни срещи. Ще се постараем учителите да имат възможността за допълнителни контакти, да участват в програми и курсове на наши партньори. В края на семинарите всеки от участниците ще получи сертификат:

Darbi College
PROFESSIONAL DEVELOPMENT SEMINAR
English Language Teaching
CERTIFICATE OF ATTENDANCE

Лекцията ще се проведе на 12.02.2018 г. (понеделник), може да се запишете в сутрешния семинар от 10.30 ч. или следобедния – от 14.30 ч. Продължителност на семинара – един учебен час!

РЕГИСТРАЦИЯ:

Всеки, който би желал да се включи, да попълни тази онлайн регистрационна форма:
https://goo.gl/pgLnhf
не по-късно от 08.02.2018 г. При потвърждение на Вашата регистрация ще получите и точното място на провеждане на семинара.

Участието е АБСОЛЮТНО БЕЗПЛАТНО!

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com