За четвърта поредна година Езиков център Дарби София – единствен от езиковите центрове в страната - получи Платинен статут по IELTS Партньорска програма; както и Сертификат за най-голям брой курсисти, регистрирани за изпит IELTS. От 2014 година, когато са учредени тези награди, Езиковият център неизменно е на върха. Езиков център Дарби Варна получи Златен статут за трети път.

Отличията бяха връчени на 2 февруари на тържествена церемония , организирана от Британски съвет България, в присъствието на посланика на Великобритания г-жа Ема Хопкинс.

Преподавателите от Дарби подготвят кандидат-студенти за англоезичните университети по света за сертификат IELTS вече повече от 10 години. Благодарение на техния професионализъм, разработените различни видове курсове за подготовка за IELTS и натрупания опит средният успех от изпита на подготвените в Дарби курсисти за целия период е между 7,0 и 7,5 (от максимум 9); като максималните оценки на отделните компоненти не са изключение.
Резултатите от последната изпитна сесия за IELTS от 20 януари също го доказват: 7,5 среден общ резултат на всички явили се курсисти ; с 1 оценка 9,0 и 3 оценки 8,5 на отделните компоненти.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com