Традиционната лятна занималня за деца от предучилищна възраст до 5 клас отваря врати в понеделник - 4 юни. Тази година програмата е разнообразена с нови елементи:

Полудневно обучение по английски език - всеки делничен ден от 9,00 до 12,00 ч
• Всекидневни занимания по четене, писане или математика – един час дневно;
Музика – разучаване на песни и демонстративни занятия за обогатяване на музикалната култура със слушане на подходящи за съответната възрастова група класически произведения – 3 пъти седмично по един час.
Приложни науки – забавни демонстрации на химичните и физични свойства на материята, тайните на природата и космоса и др. – в партньорство с Nutty Scientists Bulgaria - 2 пъти седмично по един час.
Уроци по танци – при заявено желание; два пъти седмично.

Малчуганите ще бъдат поверени в ръцете на опитни педагози и аниматори. Акцентът в обучението по английски език е върху обогатяването на речниковия запас и подобряване на комуникативните умения. По време на часовете с „Щурите учени” чрез интерактивно обучение, базирано на уникална методология, разработена от учени специално за тази цел ; с над 150 теми за работилници от различни сфери от науката, децата неусетно ще усвоят много нови неща, докато се забавляват. Няма да им липсват също топъл обяд, както и разходки и игри в парка. Записването вече стартира – за повече детайли – пишете на language@darbi.eu или се обадете на тел 02 983 38 19; 0878 696 113.

За да придобиете реална представа как ще изглежда всичко това и да се срещнете с преподавателите от Дарби, аниматорите от Nutty Scientists и треньорите по танци -
ЗАПОВЯДАЙТЕ С ДЕТЕТО СИ
НА 19 МАЙ ОТ 11,00 ЧАСА
ПРЕД ДАРБИ КОЛИДЖ
В двора на църквата „Св. Вмц. Параскева”, ул. „Г.С. Раковски”58, София

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com