Първосигнално отговорът е „ДА”! Това е чужд език, езикът на Шекспир, езикът на английската кралица. Все личности, които нямат нищо общо с нас като народ и култура. По нашите родни земи английският не е бил разпространен в миналото, нито по време на пет вековното робство, нито по времето на комунизма, когато усилено се е изучавал руският език, а от западните езици френският е бил разрешен. Променящият се свят обаче, променя и този исторически факт. Със светкавична скорост английският се установява като международен език за комуникация. Езикът, с който си служи огромна част от модерния свят в личния и служебния си живот. Така определено може да се каже, че той вече не е само на англичаните и вече се използва от една голяма част от световното население.

За това ние от Езиков център Дарби - Бургас съветваме всички наши ученици да учат международния език за комуникация, да усъвършенстват познанията си, за да бъдат конкурентноспособни в постоянно променящата се среда.


България, като една от страните членки на Европейският Съюз, която привлича големи световни компании, предлагайки им квалифицирани работни кадри, не може да остане встрани от „ световната инвазията” на английския език. Днес почти във всяко българско семейство се ползва езика. Всичко това не е случайно. Владеенето му е основно изискване при наемането на служители от много български и чуждестранни компании. Границите на страната ни са отворени и възможностите на всеки българин да пътува са неограничени. Светът в днешно време става все по–малък и ключът е владеенето на английски език.

Така погледнато английският език вече не е толкова чужд. Той достойно заема своето място на международен език. Всеки, който иска да бъде гражданин на света и да черпи от възможностите на глобализацията, трябва да го владее.

Езиков център Дарби - Бургас предлага:

      Английски език за начинаещи, защото смятаме, че никога не е късно да обогатим познанията си или да надградим уменията си. Курсовете ни за начинаещи на Езиков Център Дарби – Бургас, са първата стъпка към необятните възможности, които отваря комуникацията на английски език. Всеки курсист бързо ще натрупа знания, които ще му служат в неговото ежедневие и ще му придават самочувствие. Начало на курса – 12.01.2019

      Курс за надграждане на ниво. Това е курс, подходящ за хора с познания по английски език, които искат да усъвършенстват своите умения за една по-добра комуникация и повече положителни резултати. Той е подходящ за работещи, които имат нужда от повишаване нивото на граматика, лексика и изразяване в официална кореспонденция.

      Неизменна част от обучението по английски език са и курсовете за подготовка за сертификат, които са задължителни за всички кандидат - студенти, решили да кандидатстват в чужди университети. Сертификатната подготовка за IELTS и Cambridge сертификати е специфична и изисква специално отношение и познания, които са част от характеристиката на нашите преподаватели.

Свържете се с нас:

гр. Бургас
ул. "Цар Симеон I" 68, етаж 1
0879/ 880 784
officeburgas@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com