Поради повишения интерес към 120-часовите IELTS курсове, Езиков център Дарби София организира допълнителен съботно-неделен курс от 11 май до 21 юли, ориентиран към изпитна дата 27 юли.

Подготовката за IELTS e важна не само защото този вид сертификат е задължително условие за кандидатстване в англоезичен университет, но и защото развива умения, необходими за справянето с предизвикателствата на следването.

Програмата за 120-часовите IELTS курсове е разработена от специалистите в ЕЦ Дарби така, че курсистите да се запознаят със специфичните критерии на всеки един от компонентите на изпитния формат – Listening, Reading, Writing и Speaking и да придобият знания, за да успеят.

Това е най-популярният IELTS курс на Дарби, защото в него могат да се включат и ученици с ниво на владеене на езика B2 Upper Intermediate ( вместо C1 Advance, както е при по-кратките курсове), които кандидатстват за бакалавърски и магистърски програми и се стремят към оценка 6.5 или 6.0. Курсът обаче е подходящ и за кандидати с по-високо стартово ниво, на които им трябват по-високи оценки за кандидатстване: 7,5 с минимум 7,0 на компонент – за кандидатстване в елитни университети или за лекари, които искат да практикуват в англоезична страна.

Занятията се провеждат в рамките на 10 уикенда в група от 5 до 8 курсисти, а записването става с попълване на формуляр на място в офиса или с писмено потвърждение на language@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com