За най-малките тази година предлагаме обучение по английски език в рамките на полудневна занималня от 3 юни - в програмата са заложени 20 часа седмично, като занятията са всеки делничен ден от 9.00 до 12.00 ч. Целта на този тип обучение е да се затвърди наученото до момента, да се попълнят пропуските и да се развият комуникативни способности на децата за по-свободно общуване на английски език. Предимството е, че всяко може да посещава от 1 до 4 модула и този курс може да бъде съчетан с другите летни планове на семейството. Цената на един модул е 130 лв.

Интензивните курсове по общ английски са предназначени за по-големите ученици. Те ще се проведат от 1 до 26 юли в рамките на 100 учебни часа за ниво В1 и В2; като занятията са всеки делничен ден от 9,30 до 13,30 х 5 учебни часа. Курсовете са подходящи за гимназисти от 10 и 11 клас, които желаят да повишат знанията си по английски език и за всички, на които ще им трябва международен сертификат за кандидатстване в англоезични университети у нас и в чужбина. За да се стартира със сертификатна подготовка обаче, е необходимо нивото на владеене на езика да е минимум Upper Intermediate (В2), а лятото е чудесна възможност за преодоляване на пропуските в граматиката и лексиката. Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво съгласно Европейската езикова рамка.

Планираните интензивни курсове за сертификатна подготовка по английски език са в рамките на 60 или 120 учебни часа. За кратките суперинтензивни подготвителни курсове за IELTS към момента има свободни места за всички планирани групи, стартиращи съответно от 15 юли, 5 август и 2 септември, но местата са ограничени, тъй като курсистите са от 5 до максимум 8 в група. 120-часовият подготвителен IELTS курс е само един от 1 до 26 юли. Занятията се провеждат две (за IELTS 60) или четири (за IELTS 120) седмици, всеки делничен ден по 6 учебни часа. Цените са съответно: 628 лв за 60-часовия и 1090 лв за 120-часовия подготвителен курс.
Предлагаме също подготовка за сертификат SAT1. Обучението се води от двама различни преподаватели и включва 32 учебни часа подготовка по математика и 40 учебни часа езикова подготовка

За по-подробна информация и записвания за летните езикови курсове ви очакваме на тел. 02 983 38 19; е-mail:languаge@darbi.eu.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com