IELTS само за десет дни - възможно е!

Лятната ваканция е единственото време, в което експресната подготовка за сертификат е „мисия възможна”. Супер интензивните IELTS курсове на Дарби ще ви подготвят в рамките на 10 дни за изпита, като не става въпрос за практукум, по време на който правите различни тестове, а за класически подготвителен курс. 

Преподавателите са с дългогодишен опит в сертификатната подготовка и обучението включва конкретни тактики и стратегии за справяне с академичния формат на изпита, особено в най-специфичния му компонент Writing. Всеки курс завършва със симулация на изпита (MOCK Exam) на 4-те компонента. Изискванията към кандидатите са да владеят английски език на ниво Advanced, а периодът на провеждане е съобразен с изпитните дати в Британски съвет.

Занятията са в рамките на 2 седмици -  всеки делничен ден от понеделник до петък; а официалният писмен  изпит е в съботния ден в края на втората седмица. Две седмици по-късно резултатите и самият сертификат са готови и можете да стартирате кандидатстването в англоезичен университет от началото на есента. IELTS курсовете в ЕЦ Дарби стартират от 15 юли, 5 август и 2 септември и местата са ограничени, тъй като максималният брой курсисти е 8 в група.

София, пл. Света Неделя 4
02 988 03 40
факс: 02 988 03 40
office@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com