Варианти за подготовка за IELTS
Открий най-подходящия за теб!
Успешната подготовка за IELTS зависи от две неща - стартовото ниво на кандидата и оценката, която му е нужна за кандидатстване в избрания англоезичен университет.
Вземайки предвид тези предпоставки и дългогодишния си опит, специалистите от Езиков център Дарби са разработили и предлагат голямо разнообразие от варианти за подготовка.
За кандидатите с високо стартово ниво на владеене на езика (Advanced) е необходимо да се запознаят със спецификата на формата и да направят достатъчно упражнения, за да се вместят в определеното време.
За целта вариантите са следните: практикум за подготовка в рамките на 48 учебни часа, онлайн курсове за подготовка на IELTS Writing & Speaking или 60-часов подготвителен курс.
За кандидатите с ниво на владеене на езика Upper Intermediate B2 са предназначени 120-часовите ни подготвителни курсове. Те са подходящи и за кандидати с по-високо ниво, които се стремят към оценки над 6,5.
Целогодишните ни подготвителни курсове са в рамките на 180 учебни часа и са предназначени за кандидати с ниво на владеене на езика Intermediate B1+.
Запознайте се с предстоящите курсове тук.
За повече информация и записвания се обърнете към нас на:
тел.: 0878 696 113
e-mail: language@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com