Бихме искали да информираме всички наши настоящи и бъдещи курсисти, че към момента – в условията на извънредно положение, всички стартирали присъствени езикови курсове се провеждат в режим на дистанционно обучение.

Благодарение на усилията на нашите преподаватели процесът на обучение не губи от качеството си, когато е в дистанционна форма, дори напротив – използват се програми за конферентна връзка, които дават възможност за споделяне на екран, писане върху бяла дъска и дори обособяването на курсистите в отделни виртуални стаи за провеждане на упражнения по двойки.

Тези, които са ползвали услугите на ЕЦ Дарби, знаят, че при нас не се прави компромис с качеството на обучението и се радваме, че успяваме да поддържаме тези стандарти и в условията на извънредно обучение. За сега, възнамеряваме всички планирани курсове да стартират с дистанционно обучение, което впоследствие, ако обстоятелствата позволяват, да премине в присъствена форма.

На всички, които биха искали да използват времето, за да усъвършенстват знанията си по общ английски, бихме искали да предложим да направят безплатен тест за определяне на ниво и да запишат някой от следващите ни курсове по общ английски, подготовка за матура или за IELTS.

Online Placement Test Безплатен тест за определяне на нивото
grafic 22 1 2020 ezikov centar 631x356 IELTS График предстоящи курсове
Езиков център ДАРБИ София
grafic 22 1 2020 ezikov centar 631x356 IELTS VARNA График предстоящи курсове
Езиков център ДАРБИ Варна

Ще се радваме да отговорим на вашите въпроси на еmail: language@darbi.eu и телефон 0878 696 113.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com