Курсове по Програмата „Ваучери за заети лица” (продължение на Програмата „Аз мога повече”). 
Стартира записването за курсовете по английски по Програмата „Ваучери за заети лица” (продължение на Програмата „Аз мога повече”). 
Езиков център ДАРБИ е лицензиран доставчик в обучението по английски език „Аз мога повече” – част от оперативната програма „Развитие на човешките ресурси”.
Новото за този транш на Програмата е, че всеки курсист ще заплаща 50% от стойността на ваучера, който ще получи от Агенцията по заетостта – т.е. при стойност на ваучера 700 лв. за 300 часа обучение по английски език, следва да бъде заплатена сума от 350 лв.

Съгласно изискванията на този етап от Програмата, курсовете по английски език, които предлагаме, са присъствени. Занятията се провеждат в рамките на 300 учебни часа по една от най-новите учебни системи - Life на издателство National Geographic Learning, съобразена с най-актуалните изисквания и методология  на обучението по английски език. Можете да избирате между следните варианти на обучение:

1. 300 учебни часа за покриване на нива A1 - A2 - B1 (присъствено + онлайн обучение)
2. 300 учебни часа за покриване на нива A2 - B1 - B2 (присъствено обучение)
3. 300 учебни часа за покриване на нива B1 - B2 - C1 (присъствено обучение)

През изминалите години Дарби подготви над 500 курсисти по програмата „Аз мога повече”. Всички те получиха по 300 часа качествено обучение в малки групи. Някои от тях продължиха да посещават нашите редовни курсове на преференциални цени.
Курсовете се водят от най-добрите специалисти – преподаватели с английска филология и специализации в чужбина. Доказателство за критериите и качеството на обучението в Дарби е фактът, че центърът е единственият езиков център в страната, удостоен с Платинен статут от Британски съвет – за подготовката на кандидати за IELTS – международeн сертификат по английски език, необходим при кандидатстване за работа или образование в чужбина.
Учебната база на центъра е с чудесна локация – на площад „Света Неделя” 4, над ресторант „Happy” - с неоспоримото удобство от близостта на двата лъча на метрото.
Заложете на пълноценното и качествено обучение.
За повече информация и записвания: тел.: 0878 696 113 или e-mail: language@darbi.eu