Ако се подготвяте за изпит IELTS и искате да проверите какви резултати бихте получили на официалния изпит в Британски съвет, Езиков център Дарби* ви предлага чудесна възможност. Можете да се явите на пробен изпит – MOCK Exam по всички 4 компонента от формата на изпита – Listening, Reading, Writing и Speaking. Предимството е, че до 3 дни след провеждането на изпита, ще получите обратно писмените си работи с корекция на допуснатите грешки и оценки според стандартите на изпита. Освен това ще можете да се консултирате с опитен преподавател за съвет, какво е необходимо да направите, за да подобрите резултатите си. 

Пробните изпити ще се проведат на 25 ноември от 9,30 или от 14,00 часа в учебната база на ЕЦ Дарби, на пл. Св. Неделя” 4, София. Допускането до изпита става след предварителна регистрация на language@darbi.eu – с име и телефон за връзка. Таксата, в размер на 40 лв, се заплаща непосредствено преди провеждането на изпита.

*Езиков център Дарби провежда специализирани курсове за подготовка за IELTS от повече от 8 години; единствен носител на Платинен статут по Партньорска програма на Британски съвет в страната.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com