За най-малките

Наближава краят на учебната година за най-малките и ако сте родители, които не разполагат със самоотвержена баба, готова да се посвети изцяло на любимото си внуче, вероятно вече се чудите с какво да запълните лятото на своето дете.

Предлагаме ви един възможен вариант за съчетаване на полезното с приятното - различна ваканция за вашите палавници в рамките на лятна занималня в Детска академия за личностно развитие „Ева Куванджиева”. Това е мястото, където вашият наследник ще се забавлява в компанията на свои връстници и ще научи с удоволствие много нови неща. Обучението включва ежедневни сутрешни часове (x 4 уч. ч) по английски език в малки групи – от 5 до 10 деца, игри, съчетани с полезни занимания в следобедните часове – изобразително изкуство, шах, четене, смятане и писане, за да не потъне в забвение наученото през учебната година.

Можете да изберете полудневен (включващ само обучението по английски) или целодневен вариант, както и период за посещения, съобразен с плановете ви за семейна ваканция.
Локацията е перфектна и лесно достъпна – учебната ни база се намира на площад „Св. Неделя” №4, точно над ресторант “Happy”.


Мили родители, забравете своите летни тревоги и запишете детето си при нас. Очакваме ви на тел. 983 38 19 или на е-mail:language@darbi.eu.

За по-големите ученици
КОИТО до този момент са изучавали чужд език, различен от английския, са нашите интензивни курсове по общ английски език – 100 учебни часа за ниво А1 и А2 и 120 учебни часа за ниво B1и В2. Те стартират от 3 юли, като занятията се провеждат всеки ден от понеделник до петък по 6 учебни часа. Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво съгласно Европейската езикова рамка.

За бъдещите кандидат-студенти
КОИТО са избрали англоезичен университет, са подготвителните курсове за сертификат IELTS и SAT1. Те са предназначени за ученици, завършващи 11 клас, и са 2 вида, взависимост от нивото на владеене на езика: 60 часов ( B2.2 - C1)- в рамките на две седмици и 120 часов (B2) – в рамките на 4 седмици. Курсовете се провеждат всеки делничен ден и са съобразени със съответните изпитни дати, обявени от Британски съвет. Стартовите дати са, съответно: IELTS 60:17 юли, 7 август,4 септември; за IELTS 120: 3 юли.
Поради повишения интерес към подготовката за сертификат SAT1, който се изисква при кандидатстване в университети в САЩ, сме обявили интензивен подготвителен курс, който стартира от 10 юли. Курсът се води от двама различни преподаватели и включва 32 учебни часа подготовка по математика и 40 учебни часа езикова подготовка
За учениците от 9 и 10 клас, които са с по-ниско ниво на владеене на езика, но планират кандидатстване в англоезичен университет са подходящи интензивните едномесечни курсове по общ английски за съответното ниво, които стартират от 3 юли.

За по-подробна информация и записвания за летните езикови курсове ви очакваме на тел. 02 983 38 19; е-mail:languge@darbi.eu.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com