Обучението по английски език

За най-малките – деца от предучилищна възраст, 1 и 2 клас се провежда в малки групи от 6 до 10 деца, което дава възможност за идивидуален подход към децата. Занятията се превеждат веднъж седмично, в събота от 10.30 до 12.30 ч основно по системата на издателство Macmillan - Еnglish World 1, която включва занимателни истории с интересни герои; забавни диалози и игри. Децата научават много нови думи, свързани с бита и ежедневното общуване – писмено и говоримо. Програмата включва също научаването на стихове и песнички в музикален съпровод, което улеснява децата в запаметяването на новата лексика и словесни конструкции.

За по-големите – ученици от 3, 4 и 5 клас обучението продължава по същата учебна система, но на следващите по-високи нива – Еnglish World 2 и 3. Лексиката се усложнява, изучават се нови глаголни времена; възможностите за комуникация се увеличават. Графикът за занятията на тези възрастови групи, можете да видите ТУК. Ако детето ви не е посещавала курсове до момента по тази учебна система е необходимо да се направи тест, за де се определи към коя от групите да бъде записано (кратък писмен тест + събеседване с преподавателя, който провежда курса ).

За гимназистите, които изучават английски в училище, но имат намерение да продължат обучението си по езика, за да получат сертификат FCE/CAE e добре да проверят безплатно нивото си към момента и ако е необходимо да запишат курс по общ английски за ниво съответно В1 или В2. Това е езиковият минимум, който трябва да се покрие, за да се започне подготовка за изпит за международно признатите Кеймбридж сертификати FCE и CAE или сертификати, необходими за кандидатстване в англоезичен университет IELTS/TOEFL/SAT.

За кандидат студентите, които искат да кандидатстват за англоезични бакалавърски или магистърски програми са нашите подготвителни курсове за IELTS. Нашият 10-годишен опит в подготовката за този сертификат е гаранция за вашия успех – на последната изпитна сесия в Британски съвет нашите курсисти получиха общо три максимални оценки 9,0; две 8,5 и три 8,0 на отделните компоненти. Графикът на предстоящите курсове можете да видите тук. Предлагаме също подготовка за TOEFL и SAT.

За по-възрастните, предлагаме вечерни и съботни курсове по общ английски за нива от А1 до В2, както и курсове по Програмата „Ваучери за заети лица”.
Езиковият център предлага също индивидуална подготовка по английски, немски (+ TestDaF) и руски език, както и по български език за чужденци.

Локацията ни е перфектна и лесно достъпна – учебната ни база се намира на площад „Св. Неделя” №4, точно над ресторант “Happy”.

Очакваме ви на тел. 983 38 19; 0878 696 113 или на е-mail:language@darbi.eu.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com