За най-малките обучението по английски език е в рамките на лятната ни занималня, която отвори врати на 4 юни - в програмата са залегнали 20 часа седмично, като занятията са всеки делничен ден от 9.00 до 12.00 ч.

Интензивните курсове по общ английски са предназначени за по-големите ученици. Те ще се проведат от 2 до 27 юли в рамките на 100 учебни часа за ниво В2 и С1; като занятията са всеки делничен ден от 9,30 до 13,30 х 5 учебни часа. Курсовете са подходящи за гимназисти от 10 и 11 клас, които имат нужда от международен сертификат за кандидатстване в англоезични университети у нас и в чужбина. За да се стартира със сертификатна подготовка най-добре е нивото на владеене на езика да е Advanced, а лятото е чудесна възможност за преодоляване на пропуските и повишане на знанията и уменията.

Планираните интензивни курсове за сертификатна подготовка по английски език са в рамките на 60 или 120 учебни часа. Ограничен брой свободни места за кратките подготвителни курсове за IELTS към момента има за групите, които стартират от 16 юли и 3 септември; както и за 120-часовия подготвителен IELTS курс, който стартира от 16 юли. От 2 до 27 юли са планирани 120-часови подготвителни курсове за CAE и SAT1.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com