Език: Английски

Възраст: 16 – 19 г.

Период:

от 7 юли до 20 юли 2024 г.
от 21 юли до 3 август 2024 г.
от 4 август до 18 август 2024 г.

Продължителност: 2 седмици

Цена: 3 260 EUR

*250 EUR отстъпка при записване до 31 март 2024 г.
Основна информация

Езиковият център

Програмата се провежда в EU Business School – създаден през 1973 г., основните бази на университета са в Швейцария (Женева), Испания (Барселона) и Германия (Мюнхен). Той е тройно акредитиран от ACBSP, IACBE и CEEMAN. През 2010 година университетът се нарежда в ТОП 10 на бизнес училищата в Испания и в ТОП 50 в Европа според класацията на QS Top MBA.

Обучение

Международното лятно училище на EU Business School дава на учениците възможност да се запознаят с изучаването на бизнес и същевременно да се насладят на лятната си ваканция в Барселона и да намерят приятели от цял свят. Програмата е специално разработена за ученици в гимназиален етап на възраст от 16 до 19 години, които обмислят да изберат бизнес за своята бакалавърска степен. Те ще придобият базови бизнес умения и ще се запознаят с най-новите тенденции. Посредством практическия подход на EU Business School към бизнес образованието, учениците ще участват в интерактивни семинари, посещения на компании, работа по проекти, решаване на казуси и много други. Сутрешните занятия се допълват от социални, културни и спортни дейности в следобедните часове, за да се осигури едно наистина обогатяващо преживяване на учениците. През спорт до обиколки на забележителности, учениците ще научат повече за испанската култура и ще изградят мрежа от приятелства с връстници от цял свят. Семинарите и курсовете са на теми като: глобално управление на човешките ресурси; стратегическо управление и операции в глобалния свят; международен маркетинг; международни финанси; лидерство в мултинационални компании и др. 

Забележка: За записване в програмата е необходимо минимално ниво на владеене на език – B2, сертифицирано с положен изпит TOEFL (минимум 80 точки), IELTS (минимум 6.0) или CAE (169 или еквивалент). Също така учениците трябва да предоставят и академична справка.

*Учениците под 18 години задължително трябва да имат настойник/придружител. Ако няма възможност родител или настойник да ги придружи, EU Business School може да осигури настойник.

**Учениците, успешно завършили лятната програма имат право да кандидатстват за стипендия за всички следващи програми за обучение в EU Business School стига да отговарят на определени критерии и условия.

Настаняване

Настаняването е в общежитие, намиращо се на пешеходно разстояние от кампуса. Стаите са двойни, със собствен санитарен възел и са оборудвани с климатици и бюра. Общежитието разполага с редица удобства сред които: перално помещение, 24-часова охрана, достъп до Wi-Fi, почистване и домакински услуги, компютърни стаи, учебни стаи, басейн и солариум на покрива, музикална, кино и телевизионни зали, стая за игри с маси за билярд, футбол и пинг-понг и др. То се намира и в непосредствена близост до спортен център с три басейна, джакузи, сауна, фитнес и тенис кортове. Изхранването е на база пълен пансион – закуска, обяд и вечеря. Настаняването е осигурено от неделя преди началото на програмата до събота след нейното завършване.

Спорт

Плуване, плажен волейбол и др.

Екскурзии

Културни и исторически забележителности в Барселона, плаване с катамаран, Sagrada Familia, Aquarium, CosmoCaixa Science Museum и др.Детайлна информация

Цената включва:

 • 20 уч. часа седмично бизнес обучение;
 • Учебни материали;
 • Сертификат на EU Business School за завършен курс;
 • Настаняване в общежитие;
 • Изхранване на база пълен пансион;
 • Парти за добре дошли и прощално парти;
 • Спортни и социални събития в следобедните часове;
 • Медицинска застраховка;
 • Едно посещение на фирма или майсторски клас на седмица;
 • 24-часова подкрепа от координатора на програмата.

Допълнително се заплащат:

 • Самолетен билет;
 • Трансфер от/до летище;
 • Настойник – 500 EUR.

Условия за записване и анулиране:

 • При желание за участие в програмата се внасят 450 EUR депозит минимум 2 месеца преди избраната начална дата.
 • При отказ от програмата, направен в срок до 30 дни преди началната дата, се удържат 260 EUR, включващи неустойка на учебния център.
 • При отказ от програмата, направен писмено в срок от 29 до 10 дни преди началната дата, се удържат 450 EUR, включващи неустойка на учебния център.
 • При отказ от програмата, направен писмено в срок по-малък от 10 дни преди началната дата, се удържат 600 EUR, включващи неустойка на учебния център.
 • Не се възстановяват суми при закъснение, по-ранно прекратяване или пропускане на част от програмата.

Краен срок за внасяне на пълната сума – 45 дни преди началната дата.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com