Консултантска къща за образование в чужбина „Дарби” предлага разнообразие от езикови програми за деца. Обучението по такива програми се води от квалифицирани преподаватели, за които езикът е роден. През свободното от учене време се насърчава комуникацията на чуждия език – така в различни практически ситуации се упражнява наученото в клас и се проговаря езика.

Езикови ваканции за деца

Езиковите ваканции за деца в чужбина, които предлага „Дарби”, съчетават обучение по език с разнообразна спортна и културна програма. В зависимост от начина на пътуване детските езикови ваканции са:
• Пътуване в група – предпочитани са от малки деца, както и от тези, които пътуват за първи път. Групите се състоят от 10 до 15 деца и са придружавани от представител на „Дарби”, който се грижи за децата по време на престоя им в съответната държава.
• Индивидуално пътуване – предпочитани са от деца, които са готови да пътуват сами, и които имат сравнително добро ниво на владеене на избрания чужд език.

Специализираните езикови ваканции за деца в чужбина са с индивидуално пътуване и дават голяма възможност за избор спрямо интересите на детето:
• Езикови ваканции със спорт;
• Езикови ваканции със занимания по изкуства;
• Езикови ваканции със семинари по бизнес и лидерство;
• Езикови ваканции в традиционни английски пансионатни училища;
• Подготовителни езикови ваканции за кандидатстване в английски пансионатни училища.

Езикови курсове за възрастни

Консултантска къща „Дарби” организира и езикови курсове за възрастни в чужбина (над 16г). Предпочитани са както от бъдещи студенти, които желаят да достигнат необходимото ниво на владеене на език, така и от хора професионалисти в дадена сфера, които желаят да общуват свободно на чужд език. С Консултантска къща „Дарби” може да изучавате английски, немски, френски, руски, италиански, испански, китайски, португалски, японски и др. езици в чужбина. Предлагаме:
• Стандартни или интензивни езикови курсове;
• Специализирани езикови програми за бизнес лидери и професионалисти;
• Курсове за професионалисти в дадена област – съчетават обучение по език с общо теоретично въведение в определена дисциплина: туризъм и хотелиерство, изкуство и дизайн, право, икономика и финанси, кино, музика, дигитална фотография и др.;
• Подготвителни езикови курсове в чужбина за придобиване на сертификат (IELTS, TOEFL, SAT, TestDaf, ZD Zertifikat Deutsch, D.E.L.E., CELI, Delf и др).

В разнообразието от възможности, доверете се на Консултантска къща „Дарби”! Заедно с Вас ще обсъдим нуждите и изискванията Ви, ще поговорим за целите Ви и ще намерим най-подходящата езикова програма за Вас или Вашето дете.
Удовлетвореността на клиентите ни е наша основна грижа, затова внимателно подбираме езиковите центрове, с които работим. Опитът е нашето най-голямо предимство – занимаваме се с организацията на езикови ваканции и курсове в чужбина повече от 10 години. Очакваме Ви!

За повече информация и запитвания - email: sledu@darbi.eu; тел. 02/988 10 82
Отдел „Eзикови ваканции и курсове в чужбина”

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com