Учите немски език и се чудите как да обогатите знанията си? Защо не опитате нещо ново през лятото – езикова ваканция в столицата на Германия.

Програмата се провежда в кампуса на една от младежките асоциации в Берлин и е предвидена за участници на възраст между 14 и 17 годишна възраст. Комплексът се намира в близост до Олимпийския стадион, в западната част на града, на 20 минути с траспорт от центъра на Берлин. Центърът разполага с модерни и светли класни стаи, кафене с тераса, спортни площадки за футбол, въжен парк и други атракции.

Обучението включва 20 учебни часа, които се провеждат 5 пъти седмично. В следобедните часове може да се организира програма по желание – опознавателни разходки и разглеждане на забележителности в Берлин, екскурзии, както и спортни мероприятия. Вечер има предвидени занимателни игри, шоу програма, барбекю, летен лагерен огън, караоке, дискотека, кино и др.

Децата се настаняват в кампуса на езиковия център, в общежитие с 2, 3 или 4 легла и самостоятелна баня и тоалетна с включено изхранване на пълен пансион.

Цената на програмата за две седмици е 1 500 евро, а периода на провеждане е от 30 юли до 13 август 2017г.

Ако проявявате интерес към програмата, побързайте да резервирате своето на телефон: 02/988 03 40 или ни пишете на имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com