Разнообразете лятото си с полезен езиков курс с интересна дестинация! Консултантска къща „Дарби” Ви предлага възможности за езиково обучение в Слиема, Ница, Барселона, Рим и Виена.

Езиковия център в Слиема (Малта), разположен в близост до популярния морски курорт Ви дава възможност да изберете меджу интензивен и стандартен курс по английски език, с настаняване в студио, на 5-10 мин пеша от учебния център.

Едно от най-реномираните езикови училища във френската Ривиера в Ница организира курсове по френски език, посещавани от над 3000 курсисти годишно от цял свят. Програмите са за стандартен, интензивен, полуинтензивен курс, подготвителни и бизнес курсове.

Можете да избирате между стандартен и интензивен курс на обучение по испански език е един от водещите езикови центрове в Барселона, с клонове на територията на цяла Испания. Училището се намира в сърцето на града и предлага освен основните курсове по език, допълнителни опции за изучаване на изкуство и литература, танци, готварство, гмуркане, катерене и др.

Ако проявявате интерес към италианската култура и изкуство, можете да се спрете на варианта да изучавате италиански език в Рим, в езиков център, част от международна верига, обединяваща над 120 училища в света. Можете да избирате между курсове, ориентирани към архитектура, театър, музика, филми, фотография и готварство.

В един от най-значимите културни европейски градове, в сърцето на Виена, се намира училище, което Ви предоставя възможност да изучавате немски език, като освен курсовете по език, ще се насладите и на филми за австрийската музика, изкуство и история, както и на опознавателна туристическа обиколка на града с екскурзовод.

За повече информация, обръщайте се към консултантите на „Дарби” на тел. 02/988 03 40 или имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com