Дъблин е една сравнително непопулярна, но много привлекателна дестинация за изучаване на английски език и опознаване на различна култура и обичаи. Известен е със своята гостоприемност, култура, изкуство и нощен живот. Една от най-търсените дестинации от млади хора, което прави града изключително подходящ за младежи, които искат да подобрят нивото си на английски еизк и в същото време да създадат нови и интересни контакти в една напълно различна от културна гледна точка страна.

Консултантска къща Дарби Ви предлага да изберете между стандарен (20 учебни часа) или интензивен курс (26 учебни часа), бизнес английски, индивидуално обучение или курс за подготовка за сертификатни нива (IELTS, FCA, CAE). Също така всички учащи се разполагат с достъп до платформа за електронно обучение.

Езиковият център е разположен в сърцето на Дъблин, на пешеходно разстояние от най-популярните атракции в града, както и множество кафенета и ресторанти. Сградата, в която се помещава училището е модерна и разполага с 16 светли и просторни класни стаи, оборудвани със съвременни аудиовизуални технологии, безжичен интернет и цял етаж, обособен като зона за релакс, социални дейности и почивка между активните занятия и след приключването им.

Занятията се провеждат в сутрешните часове, като класовете са малки, между 8 и 12 души, а часовете са разделени на два модула – Развитие на езиковите умения и Практически занимания. Три пъти седмично курсистите могат да избират участието си в безплатни езикови семинари, свързани с конкретни умения – произношение, слушане с разбиране, говорене, както и по-специфична лексика, свързана с общуването в делова среда.

Настаняването може да е в ирландско семейство, което дава възможност за пълно потапяне в средата, ежедневието и езика, като е предвидена закуска и вечеря; също така курсистите над 18 годишна възраст могат да бъдат настанени и в студентски апартаменти, които се състоят от няколко самостоятелни стаи с обща баня, дневна и кухня. През летните месеци има възможност и за настаняване в студентско общежитие.

Mожете да отворите линк към сайта с програмата ->> ТУК


За повече информация, обръщайте се към консултантите на „Дарби” на тел. 02/988 03 40 или имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com