Лятото на 2018 година ще е особено интересно с новите предложения за езикови ваканции в чужбина. Не изпускайте възможността да планирате своето езиково приключение още сега. Разгледайте възможностите, които предлага Консултантска къща Дарби:

Програми с групов ръководител от България:
- Christ Hospital School, Хоршъм – провежда се в английско пансионатно училище, разположено в графство Съсекс. Програмата е за най-малките, на възраст между 8 и 12г. Съчетава часове по английски език, екскурзии до Оксфорд, Лондон и Рединг и редица спортни и културни мероприятия.

- Oxford Brookes University, Оксфорд – британски университет с високи постижения в областта на инженерните науки, архитектурата и изкуствата. Заниманията се провеждат в кампуса Hartcourt Hill и са за деца на възраст между 12 и 17г. Програмата включва часове по английски език, спортни и културни мероприятия и екскурзии до Лондон, Бат, Солсбъри и др.

- Езикова ваканция с изучаване на немски език във Виена – предназначена е за тинейджъри между 12 и 17г. и се провежда в престижно частно пансионатно училище. То се намира в центъра на Виена и има много красив парк в кампуса. Програмата набляга на многобройни практически упражнения и използване на немски език в ежедневното общуване, които са допълнени със спортна и културна програма.

- Royal Holloway College, Егъм, Лондон – програмата се организира от Дарби за 5-та поредна година и е насочена към деца от 12 до 17г. Комбинира обучение по език с опознавателни културни обиколки на забележителностите в Лондон.

- Езикова ваканция с испански или английски език в Малага – провежда се в частно испанско пансионатно училище. За деца от 12 до 17 г. е и дава възможност да се изучва един от двата езика.

- Езикова ваканция с английски език в Малта – програмата е ориентирана към тийнейджъри, които търсят различното. Дава възможност да комбинирате уроците по английски с плаж и разходки сред красивите забележителности на Малта.

Ако вече сте си харесали конкретна програма, не се колебайте да ни потърсите на телефон: 02/988 03 40. Ще ви дадем повече информация, както и специални отстъпки за ранно записване.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com