Международен фестивал „Седмица на пианото” се провежда в английското пансионатно училище Moreton Hall, известно с високия си стандарт на обучение и преподаване. Разположено е в красива провинциална местност на около час от Бирмингам, Ливърпул и Манчестър. 

Фестивалът се провежда за трета поредна година и е оглавен от известната британска концертираща пианистка Samantha Ward, която е негов основател и артистичен директор и полския пианист Maciej Raginia, творчески директор. В програмата се изпълняват редица произведения от концертиращи пианисти, които са част от фестивала. Тя протича успоредно с летен курс по пиано, който продължава една седмица и се състои от участници от всяка възрастова група и на различни нива на подготовка.

Програмата в Мортън хол включва интензивно участие в майсторски класове, самостоятелни часове по пиано, като се дава възможност на курсистите да се учат от известни концертиращи пианисти. Включено е обучение по хармония, композиция, ,слушане и анализ на музикални произведения, музикална теория, лекции за родители и форуми за дискусии.
Предлагат се следните опции:

- Целодневно обучение по пиано;
- Полудневно обучение по пиано, съчетано с полудневно обучение по английски език;
- Полудневно обучение по пиано, в останалата част на деня – професионално обучение по голф или тенис (по избор);
- Индивидуални часове по пиано.

Настаняването е в модерни единични и двойни стаи към училището, с включено изхранване на пълен пансион.
Дати на провеждане: 22 – 29 юли 2018г; 29 юли – 5 август 2018 г.
Цена: 1 575 GBP/ стандартен курс по пиано
1 875 GBP/ интензивен курс по пиано

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com