Резервирайте своето пътуване до 15 юни и ще получите 100 GBP отстъпка за двама.

Разгледайте един от най-вълнуващите градове в света и обогатете знанията си по английски език. Royal Holloway, University of London - от 30.07 до 13.08.2018г.
Обучението включва 20 учебни часа по английски език, които се провеждат 5 пъти седмично. Уроците са интерактивни, правят се много практически упражнения и децата се разпределят в групи, съобразно нивото им на владеене на език. Езиковият център разполага с кафетерия, прекрасна градина, библиотека и безплатен интернет достъп.
Настаняването е в единични стаи, обособени в апартаменти в общежитие в университета, в близост до основната сграда, където се провеждат заниманията. Всички стаи имат самостоятелна баня и тоалетна. Изхранването е на пълен пансион, с включена закуска, обяд и вечеря.

Цената на програмата за две седмици е 1562 GBP, но само до 15 юни можете да се запишете с ваш приятел и да получите отстъпка.
Само до 15 юни при записване за езикова програма в Royal Holloway, University of London може да получите отстъпка за приятели. Ако се запишете и поканите свой приятел също да участва в групата, и двамата ще получите намаление от цената. Възползвайте се сега от нашата промоционална оферта.

* Програмата е предназначена за деца на възраст между 12 и 17 години.
Ако проявявате интерес към програмата, побързайте да резервирате своето на телефон: 02/988 03 40 или ни пишете на имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com