Darbi The Explorer around the world

Една кампания, посветена на днешните деца – те са търсещи, изследващи, жадни да опознават света. Те имат нужда да научават нови езици, да срещат различни народи, да посещават много държави, те са изследователи. Специално за тях разработихме езикови програми, които позволяват комбинацията от пътуване в чужбина и обучение по език от native speakers.

Каним всички откриватели да дойдат на 9 март от 11:00 до 16:00 ч. в град София на адрес: площад Света Неделя 4, етаж 5, когато ние:- ще представим всички програми за сезон 2019г.;
- ще ви запознаем с изследователи, които вече са пътували;
- ще предоставим кратък урок от професионалисти какво е езикова ваканция;
- ще покажем един виртуален ден за езикови програми;
- ще бъдат на разположение нашите консултанти за подробна информация и записвания.

Не пропускайте да разгледате света с нас, включете се в новите програми за сезон 2019г.

Елате на нашето безплатно събитие, като предварително се регистрирате:

РЕГИСТРИРАЙ СЕ!

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.comКой е Darbi The Explorer? Дарби Изследователят е всяко едно дете, което е пътувало с нас в чужбина, опитало е вкусът на това приключение и се е върнало, за да сподели своя изследователски опит.
А знаете ли за късмета на търсещия? Да, всяко едно дете, жадно за нови знания и приключения, го притежава! Изпробвайте го, като се включите и участвате в нашата игра. На 9 март се „качете” на нашия автобус за изследователи, направете си най-якото селфи и споделете снимката си в нашата фейсбук страница на адрес: София, пл. Света Неделя 4, 

Не забравяйте – най-яките изследователски селфита печелят парични награди!!! Пълните условия за играта можете да прочетете на нашата фейсбук страница.
За нетърпеливите изследователи нашите телефони: тел.02 988 03 40 са отворени всеки делничен ден. Също така можете да разгледате всички оферти ТУК.
Побързайте, лято 2019г. скоро ще е тук и всеки трябва да има план как да го превърне в незабравимо. Тренирайте езика си, пътувайки с нас към своята изследователска експедиция!
Explore the world!

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com