Летните лагери с обучение по английски език на „Дарби” ви предлагат възможност да обиколите света, да опознаете нови хора и култури, да усъвършенствате уменията си по езика с обучения от native speakers и не на последно място да се забавлявате.

Подбрали сме няколко интересни факти за една от нашите летни дестинации за тази година – Royal Holloway, University of London.

Вижте кои известни личности са завършили там и на кои популярни филми Royal Holloway е бил снимачна площадка.

Сградата на основателя е включена в много филми и телевизионни предавания като: Отмъстителите: Ерата на Ултрон, Имението Даунтън, Антик „Роудшоу” и Имението „Хауърдс Енд”.

Актьорът Марк Стронг, изиграл прочутия злодей лорд Блекууд във филма на Гай Ричи „Шерлок Холмс” е завършил Драма и Театър в Royal Holloway.

Създателката на един от популярните съвременни бестселъри –„Аз преди теб”, определен като „истински триумф” и „абсолютно завладяващ”, Джоджо Мойс, също е била възпитаник на Royal Holloway.

Колежът Royal Holloway е основан от милионера Томас Холоуей, като „Дар от £ 600,000 за нацията”. Томас Холоуей е натрупал богатството си, продавайки патентни лекарства.

През 1886, Royal Holloway е открит като колеж само за жени от Кралица Виктория и е започнал да приема мъже чак през 1945г.
Royal Holloway е използван като олимпийско село за гребане през 2012 г.

Royal Holloway се слива с Bedford College през 1985 г. и Royal Holloway Bedford New College е открит от Нейно Величество кралица Елизабет II през 1986 година.

Убедете се сами колко яко място е Royal Holloway като се запишете за езикова ваканция там с отстъпка още това лято с Дарби.

За повече информация, свържете се с нас на 02/988 03 40, или ни пишете на имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com