Виена те очаква със страхотни изненади!

 Можеш ли да си представиш нещо по-страхотно от това да пътуваш в чужбина с най-добрия си приятел и да изучавате любимия си език? Ние ДА!

Лятото е точно зад ъгъла и е време да го планираш подобаващо!

Пътуване, споделено с приятел, отстъпка от цената и подарък на пристигане - звучи като страхотен план за лятото, нали?


Запиши се за езиков курс във Виена с ДАРБИ до 30 Април и ние ще се погрижим да се възползваш от това невероятно предложение.

Ако си на възраст между 16 и 19г. и искаш да усъвършенстваш нивото си на владеене на немски език, то тази екскурзия е подходяща точно за теб! Ще имаш възможност да изучаваш езика по 25 или 35 часа седмично и ще можеш да избереш между настаняване в приемно семейство, общежитие или студентски апартамент – решенията са изцяло твои, за нас е важно единствено да се насладиш на красотата на тази дестинация и да се завърнеш от екскурзията с по-добро ниво на езика!


Повече от ясно е, че представата ти за лятно приключение не е свързана само с учене, затова следобяд сме ти осигурили разходки из красивата Виена и нейните забележителности и много други културни мероприятия, свързани с изкуство, история, музика и филми.

Сега не ти остава нищо друго, освен да грабнеш телефона и да съобщиш на приятел, че това лято сте не къде да е, а във Виена!

След това се свържи с нас на 02/988 03 40, или ни пиши на sledu@darbi.eu.

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com