С нашите специализирани езикови програми в чужбина не само ще усъвършенстваш езика си, ще посетиш най-яките места, но и ще придобиеш нови умения или ще развиеш тези, които вече притежаваш!

За артистичната ти натура сме избрали обучение по танци и музикална академия във Великобритания.

Ако обичаш да запечатваш моментите, които спират дъха, непременно трябва да посетиш Фото академията в Кеймбридж, където ще научиш всички модерни техники на заснемане!

Ако в плана ти за бъдещето е да създадеш свой собствен бизнес, значи непременно трябва да се възползваш от предложенията ни за бизнес лидери, мениджмънт или управление.

Модната икона в теб истински ще се развихри в училището по изкуства Cambridge School of Visual & Performing Arts. Там ще получиш всички необходими знания за професия в сферата на модата.

Помислили сме и за компютърните гении, за които програмирането и кодирането са удоволствие, а създаването на видео игра мечта!

Не се припозна в никое от изброените? Няма страшно, имаме и куп други предложения тук.

Открий своето призвание или ако вече си го направил го надгради с нашите страхотни програми!

Превърни своята страст в професия!

Защо да избереш нас пред всички останали?

  • Защото ние от Дарби вярваме в теб и твоя потенциал и знаем как да ти помогнем да го разгърнеш!
  • Защото за нас няма да бъдеш поредният клиент – ние се интересуваме от твоята история, твоите мечти, интереси и стремежи
  • Защото имаме над 20 годишен опит като образователна институция и благодарение на него винаги успяваме да подберем най-подходящите програми за нашите кандидати!

Пътят към мечтаната професия е дълъг – позволи ни да го извървим с теб!

Убедихме ли те вече да се запишеш?

Виж какво казват учениците, които ни се довериха:


Специализирани езикови програми в чужбина с отстъпки„През лятото на 2017 прекарах две прекрасни седмици във Фолкстън, Англия. Учебните часове бяха сутрин и следобед. Занятията бяха много интересни и доста различни спрямо тези в България. През свободното си време имахме възможност да се разхождаме из града, да спортуваме или да се занимаваме с изкуства. Имах великолепни преживявания, създадох много нови приятелства и успях да се докосна до културата и ежедневието на английския ученик. Със сигурност бих се доверила на Дарби за още приключения!”

Мануела Атанасова

„Здравейте, аз съм Криси и скоро бях на една езикова ваканция до Лондон. Пристигнахме с учител от Krisi2 Otzivi Ezikova VakanciaДарби и първия ден направихме един тест, който ни разпредели в групи, в които учихме до края на ваканцията. Тестът беше с цел да определи нивото ни по английски език и да бъдем разпределени в съответните групи. Часовете се провеждаха под формата на игри и бяха изключително интересни и забавни. Научих, че мога да използвам много неща на английски език, срещнах много приятели, които бяха от целия свят и беше много интересно, а с някои от тях все още поддържам връзка. Следобяд имаше много занимания като спорт и изкуства, които също бяха много интересни и продължаваха и след вечеря. Тогава имаше дискотека по река Темза, караоке и вечер на талантите, което беше любимата ми част от деня. Всяка седмица имахме по няколко екскурзии до Оксфорд, Кеймбридж, Стоунхендж, а някои от тях бяха и до Лондон. Това бяха места, които много исках да посетя и когато го направих бях много щастлива. Сега с нетърпение очаквам следващото пътуване с Дарби!”

Кристина Евтимова


Специализирани езикови програми в чужбина с отстъпки„Това лято беше едно от най-хубавите ми лета досега, защото благодарение на Дарби бях на двуседмичен футболен и езиков лагер в едно малко градче, наречено Егъм,  близо до Лондон. Лагерът се провеждаше в колежа Роял Холоуей заедно с Футболната академия на „Тотнъм  Хотспър“. На този лагер, аз и моите нови приятели (от най-различни краища на света), с които се запознах още при пристигането ми, се забавлявахме много, учихме английски и тренирахме футбол. Тренировките ни бяха много интересни, защото се провеждаха от действащи треньори от школата на футболен клуб „Тотнъм Хотспър“.  Но най-интересното нещо на целия лагер бяха екскурзиите  - до Лондон, където имахме и вечерна дискотека на кораб по р.Темза, до Оксфорд, до замъка в Уиндзор и двата най-големи стадиона в Европа, а може би и в света – стадиона Уембли и стадиона на футболен клуб „Челси“ – Стамфорд Бридж.  Благодарен съм на моите родители, че ме изпратиха на този страхотен лагер и се надявам следващата година да отида пак!”

Тодор Кордовски

Обади ни се на телефон: 02 988 03 40 или ни пиши на имейл: sledu@darbi.eu.

Очакваме те!

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com