Вижте най-новите попълнения в летните езикови курсове в чужбина!

Открийте нов начин да научите английски език с вълнуващите нови програми - Secret Cities. Курсовете ще ви дадат възможност да комбинирате уроци по английски език с уникални екскурзии, да откриете една нова страна на града, която виждат само местните му жители.

Изборът както винаги е голям – можете да разгледате Лондон, Брайтън, Ню Йорк или Сан Франциско. Програмите са подходящи за курсисти, навършили 18 годишна възраст. Това, обаче, далеч не значи, че не сме помислили и за тийнейджърите - за тях програмата е адаптирана с подходящи за възрастта им екскурзии и активности и се предлага в космополитния Лондон.

Училищата в различните градове предлагат модерна обстановка на обучение и интерактивни методи на преподаване, а през останалото време придобитите знания се прилагат на практика в големия град!
Опитване на нови храни и местни специалитети, посещение на необичайни ресторанти, разглеждане на забележителности, специални турове, различни спортове и танци, посещение на музикални обекти – това са само част от забавленията, които програмите предлагат, а потапянето в местната култура е гарантирано.

Ако искате да изживеете незабравими емоции и същевременно с това да усъвършенствате уменията си по английски език, тогава само изберете дестинация и го осъществете:


И за младежите, които нямат търпение да навършат 18 години, за да се запишат:

Приключенският ви дух заслужава това страхотно преживяване - осигурете му го с Дарби!

Свържете се с наш консултант за подробна информация и записване: 02 988 10 82 / 0882 21 41 33

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com