Академични стипендии на пансионатни училища в чужбина за български ученици
Вековните традиции на пансионатните училища по света и отличната академична подготовка на техните ученици карат много родители да изберат този път за продължаване на образованието на своите деца.
ДАРБИ, заедно със своите дългогодишни партньори дава възможност на всички, които имат интерес към средно образование в чужбина да кандидатстват за академични стипендии в престижни бординг училища във Великобритания.
Възпитаниците на Abbey DLD Group of Colleges, Cardiff Sixth Form College и Earlscliffe College продължават образованието си в едни от най-престижните учебни институции в чужбина като University of Cambridge, University of Oxford, London School of Economics and Political Science, Imperial College London, University College London (UCL) и др.

774x196 Abbey DLD

Академични стипендии - Abbey DLD Group of Colleges

Abbey DLD Group of Colleges е най-голямата частна образователна институция в Лондон и втората по големина частна образователна институция във Великобритания. Училищата в Abbey DLD Group of Colleges са базирани в Лондон, Кеймбридж и Манчестър. Учениците постигат много добри резултати на националните матури на Великобритания, а колежът в Кеймбридж се нарежда сред първите пет във Великобритания.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ >>

774x196 Cardiff Sixth Form 1

Академични стипендии - Cardiff Sixth Form College

В последните години Cardiff Sixth Form College неизменно заема първо място сред училищата, предлагащи втората степен на средното образование – програмата A Level. Учениците са едни от първите, приети в най-престижните по света. Те имат възможността да бъдат обучавани от висококвалифицирани преподаватели, голяма част от които са експерти в провеждането националните матури на държавата.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ >>

774x196 Earlscliffe

Академични стипендии - Earlscliffe College

Earlscliffe College e международно пансионатно училище, което предлага подготовка за ученици от цял свят на възраст от 15 до 19 години. Намира се във Folkestone, само на около час път с влак от Лондон. Училището е арена на академични стимули, интелектуална строгост, културно обогатяване, енергичен интернационализъм и в крайна сметка личен успех, при който учениците се представят с най-добрите си способности.

НАУЧЕТЕ ПОВЕЧЕ >>

Ако и вие искате да осигурите на детето си възможността да се обучава в училище с дългогодишни история и традиции, международна среда и високо академично ниво на образованието - доверете се на ДАРБИ за проучване на възможностите, избора на училище и кандидатстването за академична стипендия.  
За повече информация, моля свържете се с нас на тел.: 0878 696 118 или e-mail: sledu@darbi.eu 

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com