Учениците, които се обучават в пансионатните училища за средно образование по света виждат своето бъдеще във въображението си . Мнозина от тях ще създадат нови работни места, които все още не съществуват; ще използват технологии, които все още не са разработени; ще живеят в общество, чиито физически и умствени граници ще се променят. Простото придобиване на знания вече не е достатъчно. Днес учениците усвояват умения, които ще им позволят да работят в този смел нов свят.

В пансионатните училища учениците се насърчават да са устремени възможно най-високо, да бъдат любознателни, уверени и амбициозни; но в същото време да не се страхуват от неуспеха и да виждат предизвикателствата и несгодите като възможности, а не като пречки. Всичко това пансионатните училища постигат със своите възпитаници както в класната стая, така и чрез богатството и разнообразието на училищния живот, който се намира извън нея..
Училищата несъмнено са среда, в която академичните постижения в образованието са на първо място. Доброто преподаване води до много високо качество на обучение във всички области, което в крайна сметка води до резултатите от националните матури, които са толкова силни, колкото могат да бъдат за всеки отделен човек. Обучението на учениците в класната стая обаче не се прави за сметка на всички други неща, които са част от смислено всестранно образование на учениците в пансионатните училища..

Всяко пансионатно училище в Европа може да даде само усещане за това, което може да предложи. Посещавайте избраните училища, говорете с преподавателите и най-вече с учениците. Те ще ви бъдат чудесна компания по време на посещението и най-добре могат да илюстрират характера и ценностите на своето училище. Това ще направи вашия избор на пансионатно училище , в което детето ви да продължи своето образование, възможно най-добър.

За повече информация за пансионатните училища в Европа и възможностите за кандидатстване в тях звънете на тел : 02/988 10 82 или пишете на имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com