Английското училище Bromsgrove School със своята петвековна история и високи академични постижения на своите възпитаници заслужено заема едно от първите места сред стотиците пансионатни училища за средно образование в Обединеното кралство. 

Лондонският университет със своите 18 независими колежи, сред които LSE и UCL и 9 специализирани института заслужено е едно от водещите учебни заведения в света. През учебната 2013-2014 година университета открива своята International Foundation Programme (IFP).

От тази година програмата IFP се провежда в Bromsgrove School. Доверието към училището да провежда тази програма е знак за високите му постижения .
Участието в програмата и нейното успешно завършване гарантира постъпване в редица бакалавърски програми като математика, икономика, финанси, бизнес, право, политика, мениджмънт или други социални науки в някои от колежите на университета по избор. Освен това тази програма е призната за прием и в някои от най-престижните университети на Обединеното кралство. При успешно завършване всеки от участниците получава сертификат от университета в Лондон.

Университетски преподаватели подготвят учебните материали, разработват учебната програма , а изпитите се провеждат от университета.
Програмата е една учебна година, разделена на два срока. Участниците в програмата следват 4 курса: Математика и статистика, икономика, международни отношения и четвърти предмет по избор между политика и чиста математика. В програмата е включен и задължителен курс по английски език, който ще помогне на участниците в тяхното точно изразяване при писане и говорене.

За повече информация за училището и записване за участие в програмата можете да се обаждате на тел. 02/988 10 82 или да пишете на имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com