Информационни срещи
21 април 2018

На 21 април 2018 година от 13.00 до 16.00 часа, в гр. София, пл. "Света Неделя" 4, Консултантската къща за образование в чужбина


Организира информационни срещи за стипендии за средно образование в чужбина при следният дневен ред:

      1 Откриване на информационния ден от г-жа Б. Илиева – Управител на Дарби.
      2.Представяне на английското пансионатно училище Brooke House College и неговата стипендиантска програма от Mr. Lindsay Webster, Head of English Language Teaching.
      3. Представяне на английското пансионатно училище Cambridge Centre for Sixth Form Study и стипендиантската програма “Leonardo” от Директора на училището.
     4. Индивидуални консултации.

Ще можете да се информирате за възможностите за стипендии – академични, спортни и по изкуствата; за училищата, които предлагат такива стипендии; за размерите на стипендиите; за условията и сроковете за кандидатстване за стипендии и много друго.

Ще ви представим станалия вече традиционен конкурс за академични стипендии на английското пансионатно училище за средно образование Brooke House College. Академичните стипендии на училището са до 50% от годишната такса и нямат ограничение на броя си, а са свързани с резултатите от представянето на българските ученици на конкурса.

Конкурсът ще се проведе на 19 май 2018 година. Подробности ще научите по време на информационните срещи.

ЗАПИШЕТЕ СЕ ТУК:

captcharefresh

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Подробна информация по всички интересуващи Ви въпроси, свързани със средното образование в чужбина,  можете да получите от офисите ни в Плевен, Варна и Бургас.

За повече информация: тел.02/988 10 82 или на имейл: sledu@darbi.eu

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com