Европейско училищно изложение – първият формат, който събира на едно място елитни пансионатни училища в чужбина, и частни основни и начални училища в България!

Посетете безплатното събитие на 27 октомври от 11:00 до 18:00 ч., х-л InterContinental /х-л Радисън/

РЕГИСТРИРАЙ СЕ СЕГА!

Всеки родител изпитва затруднения при избора на подходящо училище за своето дете. Най-сериозни са притесненията, които неминуемо нахлуват, преди да запишете детето си в първи клас. Кое е най-доброто за него, кое ще му е полезно за бъдеще, къде ще изгради и съхрани най-добри навици за учене и възприемане на материята. Изборът след седми клас също е изключително важен и определящ. Ние, от консултантска къща Дарби, ви даваме възможност да присъствате на безплатно изложение, където ще можете да получите информация и най-вече отговорите на всички въпроси, които ви вълнуват.
Изложението е подходящо за родители на деца от 6 до 16 г. В широк диапазон даваме възможност да се проследи повече от един обучителен стадии и да има лични срещи с директори на някои от най-утвърдените училища у нас и в чужбина.

По време на Европейско училищно изложение вие ще можете да:

- да се запознаете на живо с директори на елитни пансионатни училища във чужбина;

- да осъществите личен контакт с директори на частни основни и начални училища в София;

- да разберете какво представлява една езикова програма в чужбина, кога е най-подходящо да замине вашето дете, какви са предимствата да го запишете, само лятната ваканция ли е удачното време за пътуване или може целогодишно да посещава такива обучителни програми, може ли и възрастен да замине на езиков курс в чужбина?

– всички тези въпроси ще бъдат изяснени по време на събитието и само тогава ще можете да получите отстъпки за ранно записване;

 - да присъствате на безплатни семинари на теми: Как да изберем подходящо училище за своето дете; Процес на адаптация на новопостъпили ученици; Възможности за стипендии ; Тестове за академично и кариерно ориентиране и много др.

ПРОГРАМА

Очакваме ви на 27.10.2018г. от 11:00 до 18:00 ч. – вход свободен, с предварителна регистрация.

ЕВРОПЕЙСКО УЧИЛИЩНО ИЗЛОЖЕНИЕ

27 октомври 2018, Хотел „InterContinental”,  от 11.00 до 18.00 часа;

Данни за родителя

Данни за детето

captcha

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

Свържи се с консултант

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com