Уебинар за родители
23 октомври 2021 от 11.00 до 12.00 ч.
Средно образование в чужбина
Предимства на образователните системи
Възможности за стипендии
В съвременния свят на необятни възможности, всяко семейство може да получи информация за образователните системи и училищата, такива каквито са по света.

Ако родителите познават интересите и способностите на детето си, ще могат да направят преценка на най-силните му страни и в каква степен и посока да му помогнат да ги развие.

Запишете се за участие в уебинара, посветен на обучението в чужбина, предимствата на образователните системи и възможностите за стипендии в престижни пансионатни училища. Планирайте навреме кандидатстването на детето си в желаното училище!

Включете се в уебинара, за да научите повече за:

  • Възможностите за завършване на средно образование в чужбина
  • Предимствата на този тип обучение
  • Етапите на различните образователни системи
  • Атмосферата на високи очаквания в тези училища и правилото „Децата трябва да бъдат научени КАК да мислят, а не КАКВО да мислят“
  • Стипендиите в пансионатните училища в чужбина
По време на уебинара ще ви запознаем и с Darbi College - първото международно училище за средно образование в България с лиценз от Cambridge Assessment International Education (CIE) от 2007 г.
Darbi College е различното училище – индивидуалният подход към всеки ученик в съчетание със стандартите на английската образователна система са ключът към професионалната реализация на амбициозните млади лидери на утрешния ден.

Включете се в уебинара на ДАРБИ! Информирайте се и задайте всички свои въпроси! Научете всичко за средното образование в чужбина, образователните системи и възможностите за стипендии!

Регистрирайки се за събитието получавате и бонус - БЕЗПЛАТНА ЛИЧНА КОНСУЛТАЦИЯ!

РЕГИСТРАЦИЯ >>