Израстването на децата ни реално се случва някъде между емоциите около постъпването в Първи клас и Абитуриентския бал. Улисани в ритъма на ежедневието често не забелязваме важните промени, които настъпват в училищната възраст.

За сметка на това има училища, които са си спечелили уважение в цяла Европа, защото са разбрали че бъдещите успехи на техните възпитаници са в пряка зависимост от знанията и уменията придобити в училищна възраст. И тук съвсем не става дума за заучени теории и факти, с които да се смае света, а за уникален модел на обучение, който поставя ученика в центъра на индвидуализирана учебна програма, балансирана между академичната подготовка и активните занимания с изкуства и спорт.

Има училища, където откриват заложбите на учениците и ги стимулират да се впускат в нови предизвикателства... да изпробват различни спортове, да развият креативността си потапяйки се в разнообразни изкуства и да открият връзките между изучаваните предмети, за да ги овладяват по-ефективно.

Заповядайте на информационен семинар в ДАРБИ на 16 март от 11:00 часа,
за да се запознаете с модерните училища на Европа!

В рамките на събитието ще бъдат представени иновативни пансионатни училища от Англия, Испания, Швейцария и Германия, успешно утвърдили името си в глобален мащаб!

По време на семинара и в личен разговор с консултантите на ДАРБИ ще можете да научите повече за представените училища:

• За уникалния модел на обучение ориентиран към личността
• За най-новите технологии внедрени в преподаването на учебните предмети
• За безценното обогатяване на децата чрез досега им с различни изкуства
• За удивителния принос на спорта в изграждането на позитивни и балансирани личности ...


Моля запишете се за участие тук:

Регистрация Вход свободен!

 

Form not found or is not published

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

Адрес:

София, пл. Света Неделя 4, ет. 5